25 Eylül 2018 Salı

Evora İzmir ön satışlara başladı


Evora İzmir ön satışlara başladı




2018 yılı İzmir konut projelerine bir yenisi daha eklendi. İzmir Alsancak'ta dev bir projenin startı verildi. Emlak Konut GYO, Teknik Yapı ve Halk GYO dev proje için birleşti. Evora İzmir konut projesi kapsamında ön satışlar başladı.

Emlak Pencerem / Emlak Haberleri Merkezi - 25 Eylül 2018 - İstanbul


Türkiye'nin dev inşaat firmaları İzmir'de konut projesi inşaa etmeye devam ediyor. Son olarak Emlak Konut, Halk GYO ve Teknik Yapı ortaklığı İzmir'de Alsancak ilçesinde hayata geçirilecek Evora İzmir projesi ön satışa çıktı.

İzmir konut projelerinden biri olan Evora İzmir'de ön satışlar bu sabah düzenlenen basın toplantısı ile resmen başladı. İstanbvul'da düzenlenen tanıtım toplantısına Emlak Konut GYO Genel Müdürü Hakan Gedikli’nin de katıldığı toplantıda Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, Halk GYO Genel Müdürü Dr. Feyzullah Yetgin ve Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım katıldı.

Konut, Ticaret, Park, Kültür Ve Turizm

Emlak Konut GYO güvencesi ve Teknik Yapı, Halk GYO ortaklığı tarafından İzmir Konak ilçesi sınırlarında yapılacak olan Evora İzmir projesi, konut, ticaret, park, kültür ve turizm fonksiyonlarını bir arada barındıran karma proje olacak. Turizm ve kültür fonksiyonlarının yoğun olarak projelendirildiği Evora İzmir’de 1.090 bağımsız bölümden oluşan konut ve ticari fonksiyonlar, 12 bin metrekarelik park alanın yanında yükselecek.

Alsancak’ta bulunan yaklaşık 47 dönümlük arazisinde yükselecek EVORA İzmir projesi, turizm ve kültür fonksiyonları yoğun olarak tasarlandı. 1.049 adet konut ve 35 adet ticari ünitenin yer alacağı EVORA İzmir projesinde ayrıca 500 kişilik balo salonu, bir sanat galerisi ve 485 kişilik konferans salonu yer alırken, projenin içinde 121 oda kapasiteli bir otel de yer alacak. Toplam 12 bin metrekarelik 2 adet park alanına sahip olacak proje, ağırlıkta 1+1 olmak üzere 6+1büyüklüğe kadar 5 farklı daire tipinden oluşacak.

Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı modeliyle hayata geçecek olan EVORA İzmir projesi, Kültürpark, Alsancak Garı ve Kordon'a komşu konumda yer alacak. Kordon’a yürüme mesafesinde ve yeşil ile mavinin iç içe olduğu projede toplam 18 bin 800 metrekare yeşil alan bulunacak. EVORA İzmir’de ticari birimlerle birlikte kurgulanan sanat galerileri ve atölyeler, konut sahiplerinin dışında tüm İzmirlilere hizmet eden kamusal alanlara da ev sahipliği yapacak.

Haberin ayrıntılarını okumak için tıklayın