20 Ağustos 2017 Pazar

TOKİ İstanbul Kayaşehir'de bin 892 konut kura yöntemiyle 5 Eylül'de satışta

TOKİ tarafından İstanbul Kayaşehir'de inşa edilecek toplam 1892 adet konut için satış başvuruları 5 Eylül'de başlayacak. Kura çekilişi yöntemiyle satışa çıkacak Kayaşehir TOKİ konutları başvuru tarihi, başvuru şartları, kura çekilişi tarihi ve diğer tüm detayları fiyatları ile belli oldu.

Sosyal Konut üretimi yapan ve her yıl Türkiye'de 60 Bin'den fazla vatandaşı ev sahibi yapan TOKİ, İsanbgul Kayaşehir bölgesinde hayata geçireceği yeni konut projesinde daire satışları için başvuru almaya başlıyor. TOKİ Kayaşehir konutlarında 5-20 Eylül tarihleri arasında ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar başvuru yapabilecekler.

Emlak Pencerem / Emlak haberleri merkezi - 20 Ağustos 2017 - İstanbul

İstanbul Kayaşehir TOKİ konut projesinde beklenen gün yaklaşıyor. Sadece 5 bin TL gibi bir ödeme ile başvurular başlıyor. Devlet eliyle Türkiye'nin en büyük sosyal konut üreticisi TOKİ, yurdun dört bir yanında inşa ettiği projelerden alt gelir grubu başta olmak üzere, şehit aileleri, gazi aileleri, emekliler ve engelli vatandaşlarımızı ev sahibi yapmaya devam ediyor. İdare bu kapsamda İstanbul'da Bin 892 adet konutun satış başvurularını almaya başlıyor.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul'un en hızlı gelişen bölgelerinden Başakşehir ilçesine bağlı Kayaşehir'de inşa edeceği Bin 892 adet konutun satışlarına 5-20 Eylül tarihleri arasında başlayacağını duyurdu. Uygun fiyatlarla TOKİ'den 144 ay taksitle ev sahibi olmak isteyen ve daha önce idareden ev satın almayanlar kura çekilişi için Kayaşehir TOKİ konutlarına başvuru yapabilecekler. Kura çekilişi yöntemiyle başvuruların alınacağı 1892 adet konutun kura çekilişi ise 4 Ekim 2017 tarihinde idare yetkilileri ve Noter huzurunda gerçekleştirilecek.


TOKİ Kayaşehir evlerinden konut almak isteyen vatandaşlar tüm şartları sağlamış ise, 5-20 Eylül tarihleri arasında yapılacak başvurular ile ev sahibi olmak için kura çekilişine katılmaya hak kazanacaklar. Başvuruların ise, Türkiye Halk Bankasının  İstanbul'daki bütün şubelerinden 5 bin lira başvuru bedelini yatırmak suretiyle başvurularını gerçekleştirebilecekler.
TOKİ kayaşehir konut fiyat listesi ödeme planı bilgileri

Kayaşehir TOKİ konutlarında satışı yüzde 25 peşinat ve 120 ay vade ile yüzde 40 peşinat  ve 144 ay vade seçenekleri ile ev sahibi olunabilecek. Konutların en düşük satış bedeli ise 144 bin 755 liradan başlayacak, en düşük  taksit aylık 603 lira olarak belirlenmiş durumda. Kayaşehir TOKİ evlerinde 2+1 dairelerde 220 bin TL ile 411 bin TL aralığında satışa sunulurken, 3+1 evlerde ise satış fiyatları 339 bin TL ile 477 bin TL aralığında satışa çıkartılacak.

TOKİ Kayaşehir konut projesi için başvuruların şimdiden büyük bir ilgi göreceği gelen son dakika haberleri arasında.

TOKİ İstanbul Kayaşehir 1.892 adet konut Satış Takvimi ve Başvuru şartları tüm detayları
TOKİ İstanbul Kayaşehir 1.892 adet konut Satış Fiyatları (1+1)
TOKİ İstanbul Kayaşehir 1.892 adet konut Satış Fiyatları (2+1)
TOKİ İstanbul Kayaşehir 1.892 adet konut Satış Fiyatları (3+1)

TOKİ Kayaşehir konutları hakkında daha fazla bilgi edinmek için idarenin www.toki.gov.tr resmi web sitesi üzerinden bilgi alınabilecek.